Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Suspectul de la Nuneaton a fost reţinut. Ostaticii nu au fost răniţi - VIDEO

Twitter
ostatici Anglia

UPDATE

Bărbatul înarmat care ţinea doi ostatici într-un complex comercial din Nuneaton, într-o sală de bowling, a fost reţinut de poliţie, iar cele două victime se află în afara oricărui pericol, informează presa engleză.

Potrivit West Midlands Ambulance Service, suspectul a fost transportat la spital iar apoi la poliţie, iar ceilalţi doi bărbaţi au fost consultaţi la faţa locului şi nu au avut nevoie de spitalizare.

 

Anterior, directorul complexului Mehdi Amshar afirmase că bărbatul este fostul soţ sau fostul iubit al uneia dintre cele două persoane ţinute ostatice şi care lucrează la sala de bowling.

UPDATE:

În timp ce incidentul era încă în derulare, poliţia locală a anunţat în reţeaua Twitter că nu este un incident terorist, informează Reuters. 

Ulterior, proprietarul unei piste de bowling din complexul respectiv a declarat postului BBC, preluat de Reuters, că poliţia a luat cu asalt complexul şi a eliberat ostaticii. 

Primele relatări ale presei britanice menţionau doi ostatici, iar fotografii postate pe Twitter arătau mai multe maşini ale poliţiei sosite la Bermuda Park din Nuneaton, unde se mai găsesc un cinematograf, o sală de fitness şi mai multe restaurante. Un elicopter survola zona, iar circa 30 de poliţişti erau mobilizaţi la locul incidentului, spre care erau blocate toate căile de acces. 

Nu au existat victime, potrivit poliţiei. La finalul incidentului, forţele de ordine au mai precizat că ostaticii erau angajaţi la pista de bowling, scrie AGERPRES.

UPDATE:

Martori au declarat pentru mirror.co.uk că mai multe ambulanţe se află la complex, dar şi elicoptere ale poliţiei. Paul Edgington, un localnic, a scris pe Twitter că se află blocat în cinema: "Sunt blocat în sală. Suntem în siguranţă? Cât timp mai durează situaţia?". El a spus filmul a fost întrerupt în momentul în care poliţiştii au intrat în sală şi au dus spectatorii într-o singură încăpere.

"Suntem complet blocaţi. Nimeni nu are voie să iasă de aici, poliţia a încercuit clădirea. Sunt şi elicoptere. Oamenii sunt speriaţi, sunt şi copii aici", a declarat Michelle, care lucrează la restaurantul aflat în apropiere de complex.

*

Un bărbat înărmat cu o pușcă de vânătoare, cunoscută sub numele de “lupara”, ar fi luat mai multe persoane ostatici la o sală de bowling din Nuneaton, districtul Warwickshire, Anglia.

Pe contul oficial de Twitter al Poliției din Warwickshire a fost publicat un tweet în care se anunță că se confruntă cu “incident în desfășurare”.

 

Toate drumurile din proximitate au fost închise. Oamenii au fost rugați să evita zona. Cei care se afla într-o sală de cinema din apropiere au fost instruiți să nu părăsească încăperea, relatează conventrytelegraph.net

Conform relatării unui martor, suspectul înarmat i-ar fi spus unui barbat “să părăsească sala”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.