Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Propunere SURPRIZĂ: Cine este în cărți pentru postul de preşedinte al ASF / presă

ASF

UPDATE: Cristian Roşu: Nu sunt rudă cu Dragnea, dar ne cunoaştem. Nu ştiu despre propunerea mea în fruntea ASF, dar nu aş refuza postul

Cristian Roşu, director general FGA, a declarat pentru Economica.net: „Nu am nici o legătură de rudenie cu Liviu Dragnea. Ne cunoaştem într-adevăr, dar....Probabil speculaţiile au apărut din cauza asemănărilor fizice. Eu m-am născut la Oraviţa, mama la Iaşi, iar tatăl la Turnu Măgurele. De la 6-7 ani am plecat din Oraviţa şi am făcut clasele I-XII la Turnu Măgurele". Cât despre posibila sa numire ca şef la ASF, Cristian Roşu ne-a declarat că la ora actuală are un proiect în derulare (conducerea FGA, o instituţie recent înfiinţată pentru gestionarea falimentelor Astra şi Carpatica Asig) şi că nu are cunoştinţă despre o eventuală nominalizare a sa pentru funcţia de preşedinte al ASF, dar că, dacă i se va face oficial o astfel de propunere, nu ar refuza-o.

*

Propunere surpriză! Cristian Roşu, care ar fi vărul lui Liviu Dragnea, preşedintele PSD, va fi nominalizat pentru şefia ASF. Nominalizările pentru funcţia de preşedinte şi cea de vicepreşedinte responsabil cu zona asigurărilor aparţin PSD şi ALDE. Iar pe lista foarte scurtă a PSD, alături de vărul lui Dragnea, care este propunerea pentru funcţia de preşedinte, postul de vicepreşedinte îi va reveni lui Daniel Chiţoiu, fost ministru al Finanţelor în Guvernul Ponta.

Surse din piaţa financiară şi din zona politicului au confirmat pentru ECONOMICA.NET că actualul director general al Fondului de Garantare al Asigurărilor, Cristian Roşu, va fi numit în februarie preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), după demiterea lui Mişu Negriţoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.