Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urawa Reds, campioana Ligii Campionilor Asiei, se află în pericol de a rata calificarea în optimile de finală

ghete fotbal

Echipa japoneză de fotbal Urawa Red Diamonds, deţinătoarea Ligii Campionilor Asiei, riscă să rateze calificarea în optimi de finală în actualul sezon al competiţiei, după eşecul suferit miercuri, cu 2-1, pe terenul formaţiei sud-coreene Pohang Steelers, în Grupa J, scrie Reuters.

Urawa Reds, antrenată de polonezul Maciej Skorza, a condus în urma golului lui Jose Kante din minutul 36. Pohang Steelers, finalista din 2021 a Ligii Campionilor Asiei, s-a impus după golurile lui Zeca (66, din penaty) şi Kim In-sung (90+4), în condiţiile în care oaspeţii au rămas cu un om mai puţin în minutul 72, când a fost eliminat Takahiro Akimoto, potrivit Agerpres.

Pohang şi-a asigurat câştigarea grupei şi calificarea în optimi de finală după rezultatul celuilalt meci de miercuri din această grupă, surprinzătoarea înfrângere a chinezilor de la Wuhan Three Towns, fosta echipă a lui Nicolae Stanciu, pe terenul vietnamezilor de la Hanoi FC (1-2).

În clasamentul grupei, Pohang, cu 12 puncte, maximum posibil, este urmată de Urawa, 4 puncte, Wuhan Three Towns, 4 puncte, şi Hanoi FC, 3 puncte.

Urawa Reds va participa în luna decembrie la Cupa Mondială a cluburilor, competiţie găzduită de Arabia Saudită. Învingătoarea dintre Urawa şi Club Leon (Mexic) o va întâlni pe Manchester City în semifinalele Mondialului cluburilor.

După cum s-a anunţat, echipa sud-coreeană Jeonbuk FC, antrenată de românul Dan Petrescu, a fost învinsă în deplasare de formaţia singaporeză Lion City Sailors FC cu scorul de 2-0, miercuri, în Grupa F a Ligii Campionilor Asiei.

Miercuri, în aceeaşi grupă, echipa thailandeză Bangkok United a remizat surprinzător acasă cu Kitchee, din Hong Kong, scor 1-1.

Jeonbuk FC ocupă locul al doilea, cu 6 puncte, devansată de Bangkok United, 10 puncte, fiind urmată de Lion City Sailors, 6 puncte, şi Kitchee, 1 punct.

În optimile de finală se califică echipele care câştigă grupele, precum şi cele mai bune trei echipe de pe locurile secunde din fiecare conferinţă a competiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.