Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urcă în 'zona zero' a DNA procurorul din dosarele Toni Greblă și Microsoft

DNA

Secția pentru procurori a CSM discută marțea viitoare numirea lui Cătălin Marius Vartic în funcţia de procuror şef al Serviciului de reprezentare la ÎCCJ, din cadrul Secţiei judiciare penale a DNA. Aici sunt cele mai grele dosare.

Procurorul DNA Marius Cătălin Vartic a fost numit în iulie 2016, de Dacian Cioloş (premier la acel moment), în fruntea Departamentului pentru luptă antifraudă (DLAF) pentru un mandat de cinci ani. Vartic avea funcţie cu rang de secretar de stat.

Acesta a deţinut funcţia de procuror şef birou în cadrul Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie - Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracţiunile de corupţie - Biroul de combatere a infracţiunilor comise în legătură directă cu infracţiunile de corupţie.

Vartic a instrumentat dosare precum Microsoft sau cel al fostului judecător CCR Toni Greblă (achitat în primă instanţă de instanţa supremă).

După ce Toni Greblă a fost numit secretar general al Guvernului, Marius Vartic a demisionat de la DLAF și a cerut să revină la DNA.

Vezi si: Lia Olguța Vasilescu fuge pe contrasens în PSD: palmă grea pentru Marcel Ciolacu într-un discurs tăios la Craiova / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.