Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uriaşa paradă tehno Rave the Planet revine în iulie în Berlin

ravetheplanet.com
 Rave The Planet

Organizatorii uriaşei parade tehno Rave The Planet din Berlin au anunţat că celebra petrecere va reveni în capitala Germaniei la 8 iulie, transmite luni agenţia DPA.

Fondatorul paradei, Matthias Roeingh, cunoscut şi sub numele de Dr. Motte, a declarat luni că persoanele interesate să îşi asigure un loc pe unul dintre carele prezente la eveniment pot trimite solicitări până la sfârşitul lunii februarie.

Festivalul anual de muzică electronică, cunoscut sub numele Love Parade, a fost rebranduit în 2022, anul revenirii sale după ediţia din 2010, când 21 de persoane au fost murit în urma unei busculade iscate în timpul paradei, informează Agerpres.

Potrivit organizatorilor, parada Rave the Planet este concepută ca o demonstraţie politică pentru conservarea culturii muzicii electronice şi pentru pace.

La paradă participă 25 de care cu muzică ce reprezintă "cultura muzicii electronice în cea mai mare diversitate posibilă", conform organizatorilor.

Anul trecut, la 9 iulie, aproximativ 200.000 de persoane au luat parte la paradă, dansând pe muzica tehno difuzată din cele 18 care ce au străbătut oraşul, de la binecunoscutul bulevard Kurfürstendamm spre Poarta Brandenburg şi Columna Victoriei. Parada paşnică s-a încheiat în ultimele ore ale zilei după ce poliţia a devenit îngrijorată de nivelul "periculos" de aglomerare, notează DPA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.