Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire ca în FILME, în Vrancea - Polițiștii au tras FOCURI de armă pentru a prinde un șofer BEAT și fără permis

www.sokant.ro
politia nu treceti

Un șofer în vârstă de 30 de ani, din Odobești, a fost urmărit în trafic, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, iar pentru a-l opri, polițiștii au tras focuri de armă. Bărbatul nu avea permis și era băut.

Potrivit Poliției Vrancea, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au urmărit un autoturism de pe raza localității Urechești până pe strada Vâlcele, din Focșani, conform Mediafax.

Citește și: Șeful CRPC Timiș a făcut PRĂPĂD în șase luni de mandat - Sorin Susanu a închis și amendat aproape 200 de unități

„Șoferul, în vârstă de 30 de ani, din oraș Odobești, nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar pentru oprirea autoturismului au intervenit două echipaje de poliție rutieră și trei de ordine publică, folosindu-se totodată și armamentul din dotare”, au transmis polițiștii din Vrancea.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul nu are permis de conducere. Nu au fost persoane rănite în timpul intervenției. Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.