Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire ca în filme în județul Dâmbovița - Polițiștii au deschis focul asupra unei mașini care nu a oprit la semnal

AJC.com
foc de arma, pistol

Poliţiştii dâmboviţeni au tras mai multe focuri de armă, sâmbătă seara, pentru a opri un şofer care nu a oprit la semnalul executat de aceştia, trei gloanţe nimerind autoturismul, însă conductorul auto nu a fost prins, informează IPJ Dâmboviţa, conform Agerprees.

Potrivit sursei citate, nimeni nu a fost rănit.

''Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgovişte au urmărit în trafic conducătorul unui autoturism care nu a oprit la semnalul executat de aceştia. Pentru oprirea autovehiculului, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, au executat 5 focuri de armă asupra maşinii, dintre care 3 au lovit auto. Nu au rezultat victime. Autorul a fost identificat şi este cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere'', a precizat IPJ Dâmboviţa.

O vedetă din NBA dă de pământ cu Erdogan - Un nebun, ’Hitler-ul secolului nostru’


Conform sursei citate, două focuri au fost executate de avertisment, în plan vertical, iar celelalte spre maşină. Urmărirea a avut loc din Târgovişte spre Râncaciov. La un moment dat şoferul a oprit maşina, dar a fugit şi este căutat acum de poliţişti.

''Poliţiştii pot să facă uz de armă asupra conducătorilor care nu opresc la semnal şi despre care există indicii temeinice că au săvârşit o infracţiune sau este iminentă săvârşirea uneia. De obicei, o persoană care are o urgenţă opreşte şi spune ce urgenţă are. Poliţiştilor li s-a părut în neregulă că şoferul nu a oprit. Urmărirea a început din Târgovişte şi s-a terminat în Râncaciov. Şoferul a oprit, probabil s-a speriat şi a fugit. Este identificat şi este căutat. Nu are permis de conducere'', a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Ana Maria Liţă.

Din primele date, şoferul era singur în maşină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.