Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire ca în filme pe străzile unei comune din Galați: Fugarul a lovit intenționat autospeciala polițiștilor

112 politia politie

O urmărire cu mașina Poliției a avut loc într-o comună din Galați, după ce polițiștii au încercat să oprească o mașină condusă de un tânăr fără permis. În timpul urmăririi, fugarul a lovit intenționat mașina Poliției.

Potrivit polițiștilor gălățeni, incidentul s-a produs marți la prânz, când un echipaj de polițiști din cadrul Postului de Poliție Grivița, care mergea pe DJ 25, între localitățile Călmățui și Ivești, a observat în trafic o mașină la volanul căruia se afla un tânăr, de 21 de ani, despre care oamenii legii aveau informații că nu are permis de conducere, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ciprian Ciucu, atac VIOLENT la adresa jurnalistului Victor Ciutacu: Un mare jeg acest ziarist!

Polițiștii au făcut semnale de oprire, însă tânărul nu a ținut cont de acestea și a apăsat și mai tare accelerația. În timpul urmăririi, mașina de Poliție a fost avariată.

„Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului în cauză și, la intersecția străzilor 1 Decembrie 1918 și Alexandru Lăpușneanu, din comuna Ivești, persoana aflată la volan a lovit autospeciala care încerca să-l blocheze, acroșând-o în partea dreaptă față și provocându-i mai multe avarii, după care s-a oprit într-un cap de pod”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Tânărul a fost prins și dus la sediul poliției, iar după audiere a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere. Miercuri, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, pentru dispunerea de măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.