Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire ca-n filme în Craiova: Un tânăr fără permis, oprit cu focuri de armă de către poliţişti

AJC.com
foc de arma, pistol

Un tânăr de 22 de ani din Craiova, care avea permisul de conducere suspendat şi conducea pe o stradă din oraş cu 86 km/h, a fost depistat în trafic de poliţişti care l-au urmărit cu focuri de armă, după ce a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii. 

Poliţiştii l-au urmărit pe şofer pe mai multe străzi din Craiova, însă nu au reuşit să îl prindă, acesta ieşind din raza lor vizuală. 

Potrivit IPJ Dolj, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova, în timp ce executa serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Prelungirea Bechetului, s-a sesizat ca şoferul unui autoturism de culoare neagră a circulat cu viteza de 86 km/h, filmată şi înregistrată cu aparatul radar. Poliţiştii rutieri au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă bărbatul şi-a continuat drumul. 

Întrucât şoferul a fost recunoscut de către poliţişti ca fiind un tânăr de 22 de ani, din Craiova, despre care ştiau că are permisul de conducere suspendat, cei doi agenţi de poliţie l-au urmărit pe strada Prelungirea Bechetului şi au folosit arma din dotare. "Unul dintre poliţişti l-a somat să se oprească şi a folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical şi trei focuri către pneurile din partea stânga a autoturismului, însă conducătorul autoturismul nu s-a supus somaţiei poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea pe străzile Prelungirea Bechetului, Bulevardul Nicolae Romanescu şi strada Popoveni, după care a efectuat virajul la dreapta pe o alta strada, ieşind din raza vizuală a echipajului de poliţie. Procedându-se la verificarea în baza de date a rezultat faptul că M. Alexander figurează cu dreptul de a conduce suspendat în perioada 07.07.2017-03.11.2017", precizează IPJ Dolj într-un comunicat de presă. 

Oamenii legii au întocmit pe numele tânărului un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul având suspendat dreptul de a conduce şi a fost amendat pentru atât pentru depăşirea vitezei legale, cât şi pentru faptul că nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de poliţiştii rutieri, cu suma totală de 1.595 lei, urmând a i se prelungi perioada de suspendare a permisului de conducere. Dosarul de cercetare penală va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Citeşte şi: O nouă LOVITURĂ pentru şoferi: RECUPERAREA taxei auto, blocată de un FORMULAR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.