Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire ca-n filme la Prahova: un bărbat a murit, după ce a fugit de Poliție și s-a răsturnat cu maşina

Inquam Photos / George Calin
politia rutiera verificari interdictii circulatie

Un bărbat de 47 de ani care avea permisul de conducere suspendat a decedat, în noaptea de luni spre marţi, după ce s-a răsturnat cu maşina în timp ce fugea de o patrulă de Poliţie care încercase să îl oprească pentru verificări, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Cocoraştii Colţ a observat un autoturism care se deplasa fără a avea montate plăcuţele cu numărul de înmatriculare, şoferul refuzând să oprească la semnalele poliţiştilor.

"Întrucât conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea acestuia. La un moment dat, pe DC 106, la ieşire din localitatea Cocorăştii Colţ, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat în afara părţii carosabile şi, din nefericire, în urma impactului, a decedat", precizează sursa citată.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Din verificări a reieşit faptul că autovehiculul nu era înmatriculat, iar bărbatul de 47 de ani aflat la volan avea suspendat dreptul de a conduce.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere fără permis.

(foto: arhivă).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.