Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire cu focuri de armă în cazul unui şofer fără permis de conducere

www.viatavalcii.ro
politist focuri de arma

Un echipaj de poliţie rutieră a tras mai multe focuri de armă în timpul urmăririi unui autoturism care, pe o stradă din municipiul Hunedoara, nu a oprit la semnalul agenţilor de poliţie şi a pornit spre un sat din apropiere, ulterior constatându-se că şoferul maşinii, un tânăr de 18 ani, nu avea permis de conducere, potrivit Agerpres.

"Autoturismul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, astfel că agenţii de poliţie au pornit în urmărirea acestuia, cu autospeciala de poliţie având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Pe timpul urmăririi, după efectuarea somărilor legale, echipajul de poliţie a efectuat mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în direcţia autoturismului, fără a rezulta victime, în urma folosirii armamentului din dotare", a informat luni Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Citește și: Ștefan Bănică Jr., mesaj emoționant despre Cristina Țopescu: Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu

Tânărul a oprit maşina după aproape 10 kilometri, în comuna Telicu Inferior, localitatea sa de domiciliu, loc în care bărbatul a fost imobilizat imediat şi condus la sediul Poliţiei pentru cercetări. Astfel, s-a descoperit că acesta nu avea permis de conducere. 

Prezentat în faţa magistraţilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, tânărul a fost pus sub controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.