Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărit internațional pentru viol și tâlhărie, prins în România

houstonchronicle.com
extradare catuse

Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanţa au depistat în Cernavodă un bărbat urmărit internaţional pentru infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale a adulţilor, care ar fi fost comise în Grecia, scrie Agerpres.

"La data de 19 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă au depistat un bărbat, de 28 de ani, din Cernavodă, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Grecia. Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit de comiterea a două infracţiuni de viol şi trei de tâlhărie pe teritoriul Greciei, presupusa victimă fiind o femeie de 23 de ani, tot din localitatea Cernavodă", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis joi AGERPRES.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa şi va fi prezentat, joi, Curţii de Apel Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autorităţile greceşti.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii constănţeni au beneficiat de informaţii obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.