Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Următoarea adaptare Agatha Christie pentru marele ecran se va face după 'Moarte pe Nil'

film

"Moarte pe Nil", de Agatha Christie, va fi următorul roman adaptat pentru marele ecran produs de Twentieth Century Fox după "Crima din Orient Express", potrivit The Hollywood Reporter. După "Crima din Orient Express", în regia lui Kenneth Branagh, Fox va continua cu "Moarte pe Nil", următorul mister dezlegat de faimosul Hercule Poirot.

Michael Green, care a adaptat scenariul pentru "Crima din Orient Express", va scrie şi de data aceasta, dar pentru că nu există încă o înţelegere, Kenneth Branagh, de cinci ori niminalizat la Oscar, ar putea fi regizorul dar şi interpretul lui Poirot. "Moarte pe Nil" a fost publicat în 1937 şi îl are în centru pe detectiv aflat în vacanţă în Egipt, implicându-se într-un triunghi amoros care se termină cu o crimă.

Aşa cum "Crima din Orient Express" a fost adaptat prima dată cu Albert Finney ca Poirot în anii 1970, aşa a fost şi "Moarte pe Nil". Filmul din 1978 avea o distribuţie cu staruri precum Bette Davis, Mia Farrow, Maggie Smith, Angela Lansbury şi David Niven. Povestea rămâne una dintre cele mai populare ale Agathei Christie. "Orient Express", care a avut un buget de 55 de milioane de dolari, a încasat aproape 150 de milioane de dolari de la premiera care a avut loc pe 10 noiembrie.

Filmul a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Mark Gordon, Simon Kinberg, Judy Hofflund şi Michael Schaefer. Steve Asbell va supraveghea noul proiect al companiei Fox, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.