Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmează un moment decisiv pentru alegerea președintelui american

Yahoo
Biden Trump

Urmează un moment decisiv pentru alegerea președintelui american

Președintele Joe Biden a declarat că este dispus să dezbată pe presupusul său oponent republican, Donald Trump, mai târziu în această toamnă – cel mai definitiv comentariu al său de până acum asupra acestei chestiuni, informează Associated Press (AP).

Trump a spus că este pregătit, deși a pus la îndoială disponibilitatea lui Bidens.

Comentariul lui Biden a venit în timpul unui interviu cu gazda radio Sirius XM Howard Stern, care l-a întrebat dacă va participa la dezbaterile împotriva lui Trump. „Sunt, undeva. Nu știu când”, a spus Biden. „Dar sunt fericit să dezbat despre el.”

Până acum, campania de realegere a lui Biden a refuzat să se angajeze să participe la dezbateri, un semn distinctiv al fiecărei campanii prezidențiale pentru alegerile generale din 1976.

Cei doi  au dezbătut de două ori în timpul alegerilor generale din 2020 – un an de campanie constrâns semnificativ de restricțiile COVID-19 – iar Biden a fost în mod deosebit iritat de necazurile lui Trump în prima dezbatere haotică din acel an, notează AP. „Vrei să taci?”, Biden i-a spus lui Trump la un moment dat în timpul primei dezbateri.

Poziția echipei lui Trump

Oficialii de campanie a lui Trump au spus de ceva vreme că fostul președinte este pregătit să dezbată despre Biden oricând, iar Chris LaCivita, consilier principal de campanie Trump, a răspuns rapid la remarcile lui Biden pe site-ul de socializare X: „OK, să-l punem la punct!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.