Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ursoaică cu doi pui, 'vizitatori fideli' ai Grădinii Zoologice Târgu Mureș, văzuți în zona Platoul Cornești: autorităţile cer evitarea unei piste de alergare

Agerpres
urs zoo

Salvamontiştii din Mureş avertizează că o ursoaică cu doi pui se află în zona Platoul Corneşti, iar animalele au pătruns de mai multe ori în Grădina Zoologică Târgu Mureş. Autorităţile cer evitarea unei piste de alergare seara sau noaptea.

”În ultimele zile trei exemplare de urşi bruni au fost văzuţi de mai multe ori în incinta Grădinii Zoologice şi zona Platoului Corneşti, scrie news.ro.

Primăria Târgu Mureş ia toate măsurile, conform procedurilor şi legislaţiei în vigoare, ca situaţia să fie rezolvată cât mai curând”, au transmis, joi, salvamontiştii din Mureş.

Aceştia cer oamenilor să fie vigilenţi.

”Fiţi vigilenţi şi evitaţi folosirea pistei de alergare mai ales seara sau noaptea, şi apelaţi la 112 în cazul în care apare un urs în zonă”, au mai transmis salvamontiştii.

La finalul săptămânii trecute, trei urşi au escaladat gardul Grădinii Zoologice din Târgu Mureş şi au căutat în pubele, fără a produce pagube.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.