Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uruguay emite un avertisment de călătorie pentru SUA după atacurile armate din weekend

Uruguay a emis luni un avertisment de călătorie pentru cetăţenii săi care se deplasează în SUA, după cele două atacuri din weekendul trecut soldate cu moartea a 31 de persoane în statele Texas şi Ohio, relatează Reuters.

Într-un comunicat de presă, Ministerul de Externe a recomandat evitarea unor oraşe precum Detroit, Baltimore şi Albuquerque, despre care menţionează sunt printre cele mai periculoase 20 din lume, potrivit unui index al revistei CEOWORLD.

Călătorilor li se cere să-şi ia măsuri de precauţie "în contextul violenţei tot mai mari, în primul rând crime motivate de ură, inclusiv de rasism şi discriminare, care a costat vieţile a peste 250 de persoane în primele şapte luni ale anului", se menţionează într-un comunicat postat şi pe site-ul preşedintelui Tabare Vazquez.

Departamentul de Stat al SUA şi-a emis propriul avertisment de călătorie pentru Uruguay, pe 2 august, din cauza unei creşteri a numărului infracţiunilor violente, printre care omucideri, jafuri armate şi furturi de maşini.

Sâmbătă, mai mulţi cetăţeni mexicani s-au aflat printre cele 21 de persoane împuşcare mortal într-un magazin Walmart din El Paso, au informat autorităţile din Texas. Câteva ore mai târziu, un alt atacator a ucis nouă persoane în oraşul Dayton, din statul Ohio.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.