Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uruguayului s-a calificat la Cupa Mondială de rugby din 2023, învingând cu scorul de 34-15 reprezentativa Statelor Unite

Facebook
rugby

Selecţionata Uruguayului s-a calificat la Cupa Mondială de rugby din 2023, învingând cu scorul de 34-15 reprezentativa Statelor Unite, sâmbătă la Montevideo, în manşa secundă a barajului zonei americane.

Rugbyştii din SUA, care s-au impus în meciul tur cu 19-16, vor mai avea la rândul lor o şansă să acceadă la turneul final, dacă vor reuşi să treacă de naţionala statului Chile, în turul de recalificare programat în iulie 2022, conform agerpres.

Uruguayul va disputa a treia Cupă Mondială consecutivă şi a cincea din istoria sa, urmând să facă parte din Grupa A la turneul final din 2023, alături de Franţa, ţara gazdă, Noua Zeelandă şi Italia.

Chile, care nu a participat niciodată în istoria sa la un Mondial de rugby, a dispus cu 33-24 de Canada, sâmbătă la Valparaiso şi aşteaptă acum confruntarea cu Statele Unite. În meciul tur, canadienii s-au impus la limită (22-21) pe teren propriu.

Canada a ratat, astfel, şansa de a participa pentru a zecea oară consecutiv la Cupa Mondială de rugby. Reprezentanţii "frunzei de arţar" nu au lipsit de la nicio ediţie a competiţiei, atingând sferturile de finală în 1991.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.