Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Usain Bolt, învingător în Liga de Diamant, reuniunea de la Monte Carlo, ultima sa cursă / VIDEO

usain bolt

Sub privirile Prinţului Albert de Monaco, Usain Bolt a participat pentru ultima oară, în carieră, într-o etapă de Diamond League. La Monte Carlo, recordmanul mondial şi deţinător a opt titluri olimpice a terminat primul şi a coborât pentru prima oară în acest an sub zece secunde.

Bolt se va retrage din activitate după Campionatele Mondiale de la Londra, programate luna viitoare, când jamaicanul va împlini 31 de ani, scrie digisport.ro

La patru sute de metri, deţinătorul recordului mondial, Wayde Van Niekerk a câştigat pe ultimii metri cursa în faţa rivalului Isaac Makwala. Campion mondial şi olimpic, atletul sud-african a terminat cursa în 43 de secunde şi 73 de sutimi şi a doborât recordul Diamond League stabilit de celebrul Michael Johnson, în urmă cu 19 ani. Cu acest rezultat, Van Niekerk şi-a asigurat prezenţa în Marea Finală.

La triplusalt, diferenţa între rivalele Caterine Ibarguen şi Yulimar Rojas a fost făcută de doar trei centimetri. Columbianca Ibarguen a sărit 14 metri 86, în timp ce sportiva din Venezuela a avut 14 metri 86 chiar la ultima tentativă. Singura româncă prezentă la Monte Carlo, Elena Panţuroiu, a terminat proba pe triplu salt pe poziţia a cincea.

Două etape de Diamond League au mai rămas până la marea finală de la Bruxelles, de pe 1 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.