Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR, ACUZAȚII după anunțul privind o nouă audiere a lui George Maior: E episodul numărul doi al răfuielii între Liviu Dragnea și George Maior

sigla partidului
USR sigla

Senatorul USR Radu Mihail a declarat, luni, că scrisoarea Comisiei de politică externă, adresată ministrului Afacerilor Externe, privind revocarea lui George Maior din postul de ambasador al României în SUA, reprezintă ”episodul numărul doi al răfuielii între Liviu Dragnea și George Maior”, scrie Mediafax.

”Am asistat la episodul numărul doi al răfuielii între Liviu Dragnea și George Maior. Dl. Liviu Dragnea și-a pus păpușa pe mână - dl. Tăriceanu, iar dl. Tăriceanu a continuat să lupte împotriva acestui domn Maior. Cam asta observăm. A fost o comisie pentru o răfuială între doi oameni pentru ca PSD să poată să-și împingă pionii în comunicare”

El a mai spus că a luat la cunoștiință despre conținutul draftului scrisorii chiar la începutul ședinței.

”M-am uitat cumva în diagonală. Nu cred că o comisie de politică externă ar trebui să accepte astfel de texte care devin oficială, în care se vorbește despre percepțiile apripiaților cuiva din Casa Albă, despre organisnme care nu reprezintă statul român... Sunt fel de fel formulări și de elucrubații care se tot întâlnesc în comunicarea PSD și ALDE și care revin în scrisoarea acestei comisii care nu își avea rostul”, a adăugat senatorul USR.

Comisia de politică externă a Senatului a stabilit, luni, trimiterea unei scrisori ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, pentru a analiza oportunitatea rechemării lui George Maior din funcția de ambasador al României în SUA, a anunțat președintele forului, Cristian-Sorin Dumitrescu.

”După întâlnirea cu George Maior, ambasadorul României în Statele Unite, care a fost prezent săptămâna trecută la invitația Comisiei pentru a prezenta anumite puncte de vedere în legătură cu activitatea domniei sale și mai ales în legătură cu activitatea din ultima perioadă, am formulat o scrisoare. Această scrisoare am adresat-o ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu. Scrisoare este, sigur nu o s-o dăm publicității, ea trebuie citită de domnul ministru. Dacă dumnealui va dori să o facă publică, atunci poate să o facă publică. În această scrisoare am făcut o argumentație. Ea a fost realizată pe baza unui raport făcut de un raportor, domnul Călin Popescu Tăriceanu, și a fost adoptată de comisie cu șase voturi pentru și patru abțineri", a declarat senatorul PSD, Cristian-Sorin Dumitrescu, la finalul ședinței Comisiei de politică externă a Senatului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.