Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR, mișcare de ultima oră în scandalul privind OUG pe Justiție - Am venit să-i cerem lui Victor Ciorbea să sesizeze CCR

Facebook.com
USR la avocatul poporului

Liderii USR au mers, joi, la sediul Avocatului Poporului, urmând sa ii solicite lui Victor Ciorbea sa sesizeze Curtea Constitutionala a Romaniei in cazul ordonantei de urgenta prin care s-au modificat legile justitiei.

Suntem la Avocatul Poporului. Am venit să-i cerem lui Victor Ciorbea să sesizeze Curtea Constituțională în privința OUG-ului pe justiție, este mesajul postat pe pagina de Facebook a partidului.

Citeste si Un nou medic estetician fals a fost descoperit de polițiști - Injecții cu acid hialuronic în buze și pentru cearcăne

Ordonanta de urgenta a intrat in vigoare miercuri, dupa publicarea in Monitorul Oficial.

Documentul prevede o serie de modificari privind numirea sefilor de parchete, fiind exclus criteriul vechimii, insa inclusa posibilitatea ca acestia sa fie judecatori. Avizul il da CSM, nu Sectia de Procurori ca pana acum. De asemenea, procurorii sefi nu pot fi delegati mai mult de 45 de zile, iar Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie nu mai este in subordinea procurorului general, primind puteri sporite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.