Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR anunţă că a reuşit să retrimită la comisie proiectul de lege care introduce cu amendamentul care amnistiază doctorii plagiatori

plagiat3

USR, prin vocea purtătorului de cuvânt Ionuţ Moşteanu a anunţat, marţi, că a propus şi a reuşit să retrimită la comisie proiectul de lege care a introdus un amendament care amnistia pe cei cu doctorate plagiate ,potrivit news.ro

”Am reuşit să întoarcem de la plen la comisie pentru 2 săptămâni proiectul cu amendamentul care amnistia doctorii plagiatori”, a scris Moşteanu pe Facebook.

USR a reclamat, în urmă cu o zi, că un amendament care "ar amnistia" plagiatele făcute înainte de 2011 a fost introdus într-un proiect care vizează educaţia preşcolară în comunităţile defavorizate, iniţiat de un deputat de la minorităţi şi semnat de lideri PSD şi PNL.

"Borfaşi mărunţi, genul pe care istoria nu-i ţine minte nici la notele alea de subsol pe care n-au fost în stare să le pună", afirmă vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Dan Barna, despre aceştia.

El a adăugat că deputatul USR Andrei Miftode "a fost pe fază şi a sesizat măgăria", dar marţi proiectul ajunge în plen la vot final.

"Ce face amendamentul? Consfinţeşte legislativ teza dragă doctorilor scoşi la fabrica de plagiate: furtul nu era furt, pe vremuri. Ba era tot furt să copiezi zeci sau sute de pagini fără citare şi să le dai drept lucrare de doctorat, măi doctorilor copişti! Românii buni se mobilizează zilele astea cu tot ce pot să-şi ajute semenii aflaţi în nevoie. În vremea asta, borfaşii tot borfaşi: textuleţe de lege cu dedicaţie băgate pe sub uşă, să reparăm CV-ul “prea doctorilor” colegi. Borfaşi mărunţi, genul pe care istoria nu-i ţine minte nici la notele alea de subsol pe care n-au fost în stare să le pună", a susţinut Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.