Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR dă atacul la partidul lui Șoșoacă - Fostul ministru al Justiției, pe lista de semnături a SOS România

hotnews.ro
Stelian Ion

Fostul ministru al Justiției Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianței Dreapta Unită la Primăria Constanța, susține că semnătura sa și a altor colegi din USR Constanța apare în mod fraudulos pe lista de susținători ai Dianei Șoșoacă.

„Strângerea de semnături de susținere a candidaturilor este o bună ocazie de a interacționa cu oamenii, de a primi sfaturi, idei, critici.

Din păcate, unii candidați folosesc ocazia aceasta pentru a mai comite câte o fraudă, câte o infracțiune. Am fost sesizat că numele meu ar fi înscris în listele de susținători ai partidului Dianei Șoșoacă. Și nu doar semnătura mea, ci și semnăturile altor colegi din USR Constanța ar fi fost falsificate de adepții șoșociști.

Trecând peste ridicolul și gravitatea situației, am solicitat deja Biroului Electoral Municipal să îmi confirme informația, după care voi înainta către parchet o sesizare penală. România nu poată fi schimbată de astfel de specimene certate cu legea, de hoți la drumul mare.

Trebuie să fim foarte atenți la aceste alegeri. Cu siguranță vor mai fi și alte tentative de fraudă electorală, dar vom păzi fiecare vot, iar cei care vor încerca să fure voturile oamenilor vor fi sancționați”, scrie Stelian Ion pe Facebook.

Șoșoacă, respinsă la Primăria Capitalei

Biroul Electoral al Municipiului București a respins sâmbătă, 27 aprilie, candidatura senatoarei Diana Șoșoacă la funcția de primar general al Capitalei, așa cum anunța STIRIPESURSE.RO în exclusivitate.

Diana Șoșoacă susține că premierul Ciolacu s-ar afla în spatele acestei respingeri, iar documentele vor fi completate pentru a putea în cele din urmă să candideze (reacția pe larg, aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.