Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR, despre cazul primarului Mihai Chirica: #AceeașiMăriecuAltăPălărie

usr

Uniunea Salvați România (USR) arată, într-o postare pe Facebook de vineri, că situația primarului Mihai Chirica, „înregimentat în PNL după ce a făcut politică și a fost ales sub sigla PSD”, nu este singulară, adăugând în mesaj și un haștag - „#AceeașiMăriecualtăpălărie”.

„Pe zi ce trece crește lista transferurilor pe care PNL le face în timp ce vorbește despre „realizarea marilor reforme de care România are nevoie” și despre repararea „nenorocirilor lăsate de PSD”. Să înțelegem că repară răul făcut de PSD cu oamenii PSD tocmai pentru că sunt cunoscători ai „mecanismului”? Sau că încearcă să-i păcălească iar pe români? #AceeașiMăriecualtăpălărie”, se arată în mesajul postat de USR.

În ultima perioadă au existat numeroase zvonuri că Mihai Chirica va candida din partea PNL la Primăria Iași, iar miercuri președintele filialei municipale a PNL Iași, Marius Bodea, a spus că a fost anunțat de conducerea centrală a PNL că Mihai Chirica este adus în partid.

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a susținut miercuri, într-un comunicat transmis MEDIAFAX, că drumul său politic va continua alături de Klaus Iohannis. Chirica nu a scris clar dacă va candida sau nu la Primărie din partea PNL.

În 2017, Mihai Chirica a fost suspendat din toate funcţiile politice pe care le avea în PSD, iar ulterior, în 2018, a fost exclus din PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.