Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR după retragerea lui Vlad Voiculescu din cursa pentru Primăria Capitalei: 'Sper ca frustrările să treacă'

stelian ion

Deputatul USR Stelian Ion a declarat, vineri, după ce Vlad Voiculescu s-a retras din cursa pentru Primăria Capitalei, că speră că „frustrările vor trece”.

Stelian Ion a declarat, vineri, la RFI, că decizia lui Vlad Voiculescu de a se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei este lăudabilă.

„Decizia de a se retrage din această competiție este lăudabilă și apreciez foarte mult gestul colegului nostru, Vlad Voiculescu. Este un candidat valoros, un om valoros și l-am apreciat și îl voi aprecia în continuare. Eu cred că trebuie să vedem partea bună a acestei înțelegeri, să spun așa, aceea în care Firea și PSD-ul vor pleca acasă începând din iunie 2020, ăsta este obiectivul mare, pe care trebuie să-l urmăm cu toții”, a spus Ion.

Citește și: Total NEAȘTEPTAT - Medicul Streinu - Cercel anunță că bărbatul infectat cu coronavirus NU primește niciun tratament .

Deputatul USR respinge acuzația de lipsă de transparență adusă de PLUS.

„Nu concep sub nici o formă ideea care se transmite, aceea că ar fi fost o înțelegere ocultă, netransparentă. Nicușor de foarte mult timp a spus că poartă discuții cu partidele politice, că solicită susținerea partidelor anti-PSD, asta însemnând evident și PNL-ul, nu poate fi ignorat un partid atât de mare. Pentru mine, deși nu știam de discuțiile concrete și de decizia aceasta am aflat și eu tot din presă, pe mine nu m-au surprins (...). Așa că cel mai bine este să depășim acest moment, foarte important este ca alianța să meargă mai departe, să încheiem toate capitolele și să reușim să avem candidați comuni peste tot, astfel încât rezultatul să fie unul pozitiv”, a mai spus deputatul USR.

Citește și: ALERTĂ - Coronavirusul face prima VICTIMĂ pe Diamond Princess: un britanic a MURIT

Stelian Ion speră ca frustrările să dispară.

„Eu cred că frustrările vor trece și sper să treacă și să depășim momentul acesta, altfel rămânem blocați în chestiuni mărunte și nu putem face pași înainte”.

Vlad Voiculescu, candidat din partea PLUS la Primăria Capitalei, a anunțat vineri că atât timp cât există un candidat care este onest, care strânge partidele de opoziție, se retrage din cursă. „Eu nu dau un cec în alb PNL, aștept să văd care sunt negocierile”, a spus Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.