Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR face front comun împotriva sindicaliştilor de la metrou - Clotilde Armand acuză un 'şantaj al mafiei': 'Trebuie să răspundă în fața legii'

Inquam Photos
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1 al orașului București, Clotilde Armand, îi atacă pe sindicaliștii care au declanșat greva de la metrou: „Șantajul Mafiei a ajuns și la metrou, astfel de gesturi de șantaj sunt de netolerat”, a spus edilul.

Poziția primarului Sectorului 1 a apărut pe Facebook.

„Șantajul Mafiei a ajuns și la metrou. Cei care blochează metroul bucureștean și se joacă cu destinele oamenilor trebuie să răspundă în fața legii. Asemenea gesturi de șantaj sunt de netolerat”, a scris primarul Clotilde Armand.

Despre interese mafiote a vorbit și ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

„Când interese mafiote sunt amenințate, o mână de oameni se agită pentru păstrarea unor privilegii și sinecuri. Faptul că sindicatul USLM blochează metroul bucureștean este o palmă dată întregii Românii. Nu vorbim doar despre locuitorii Capitalei, care azi nu s-au putut deplasa cu trenurile Metrorex. Ci de toți contribuabilii care susțin prin subvenție de la bugetul național activitatea și, evident, salariile de la companie. (...) Nu vă lăsați amăgiți: miza ocupării ilegale a unor șine de metrou nu o reprezintă binele angajaților. Nu, miza o reprezintă afacerile oneroase cu închirierea de spații comerciale. E dincolo de orice bănuială având în vedere notificarea trimisă ieri (joi – n.r.) pentru evacuarea spațiilor ocupate ilegal după expirarea contractului dintre Metrorex și firma sindicatului USLM în 2018”, a spus Cătălin Drulă.

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunță Metrorex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.