Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR face inventarul pesediștilor transferați de liberali: 'Pesedismul supraviețuiește și continuă prin PNL'

podul.ro
pnl usr

Deputatul Ionuț Moșteanu, membru în Biroul Național al USR, acuză PNL că dă câteva o palmă românilor cu fiecare membru PSD transferat. Deputatul prezintă o listă a aleșilor locali transferați recent de PNL de la PSD, în ciuda unei decizii a Biroului Politic Național al PNL de interzicere a unor asemenea „achiziții”.

„Fiecare PSDist transferat de PNL este o palmă pentru liberalii autentici și pentru românii cinstiți. O palmă pentru toți cei care am spus, la alegerile europarlamentare: „Ajunge!” și am ieșit la vot, milioane, pentru a opri regimului Dragnea în România.

Fiecare PSDist transferat de PNL arată susținerea directă pentru cei care au devalizat România și au guvernat pentru penali, care ne-au umilit și agresat pe 10 august, iar în momente cheie, au încercat să ne împiedice să votăm.

Mă uit la avalanșa de știri cu primarii și viceprimarii transferați de PNL, din toată țara. Cele mai cunoscute cazuri sunt Mihai Chirica de la Iași și viceprimarul PSDist încă în funcție, Sorin Apostoliceanu din orașul nostru, Pitești.

Însă ei nu sunt singurii. Deja sunt zeci de primari care au sărit în barca PNL, alții se pregătesc să o facă.

La Constanța, PNL l-a luat pe primarul din Hârșova, care amenința reporterii „România te Iubesc” cu: „vreau să le mânânc ficații”, atunci când aceștia l-au luat la întrebări despre contractele fără licitație, din banii PNLD, anchetate de DNA.

În Ilfov, PNL l-a luat pe finul Gabrielei Firea. În Cluj, presa vorbește de 18 primari PSD care și-au negociat trecerea la PNL și vor fi anunțați oficial zilele viitoare. În Giurgiu, PNL l-a transferat pe Jean Jipa - primar condamnat la 3 ani. Și lista poate continua cu:

Aurariu Coman - Godinești - PSD la PNL; Costan Morar- Dej; Cristian Matei - Turda; George Predescu - Ocna Sibiului; Marin Voicu - comuna Ciorani; Tudor Sandu - Comuna Păulești; Marian Torok - viceprimar cu atribuții de primar - comuna Mediesu Aurit; Petru Marocico - comuna Ulma; Bogdan Loghin - Rădăuți; Marian Voicu - comuna Ciorani; Mircea Pop - comuna Cuzăplac; Alexandru Spătaru - comuna Gârbou; Eugen Terec - comuna Creaca; Albert Nicolae - Fildu de Jos; Ioan Barou - primar condamnat definitiv, comuna Bocșa; Liliana Moldovan, comuna Ceanu Mare; Primarii din comunele Buceș și Sarmizegetusa. Plus alți 10 primari din Teleorman, din fieful lui Dragnea.

O parte din aleșii locali care s-au transferat deja, și asta doar pe ce a scris presa în ultima vreme.

Prin acești primari și alții ce vor urma, pesedismul supravieșuielte și continuă prin PNL.

Misiunea noastră, a USR PLUS, este să reconstruim România și să scăpăm de pesedism. De pesedismul din PSD, de pesedismul din PNL, acolo unde este cazul. Lupta abia a început.

Reconstruim România de la bază. Stradă cu stradă, comună cu comună, oraș cu oraș.

(În imagine decizia PNL din 12 August 2019 de a interzice filialelor să primească membrii PSD)”, scrie Moșteanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.