Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR îi cere președintelui delanșarea referendumului pe justiție - Anchetarea lui Kovesi, la ordinul lui Dragnea

Agerpres
Dan Barna

USR ii cere presedintelui Romaniei declansarea referendumului pe Justiție, ca urmare a anchetarii Laurei Codruta Kovesi. Dan Barna sustine ca fosta sefa a DNA se afla in aceasta situatia la ordinul lui Liviu Dragnea.

"Nu cred ca in Romania mai e un cetatean de buna credinta care sa creada ca nu s-a intamplat la ordinul lui Liviu Dragnea. Dragnea, Tariceanu si Toader sunt disperati. Numirea Laurei Codruta Kovesi ar arata putinilor care mai cred in Dragnea ca ceea ce fac in ultimii ani e un abuz. Sectia speciala e o militie construita Dragnea, a carei prima victima este dna Kovesi USR cere presedintelui Iohannis declansarea referedumului pe justitie. E cel mai bun moment. Intrebarea e simpla: Sunteti de acord ca persoanele condamnate sa nu mai poata ocupa functii publice? Romania a ajuns aici pentru ca s-a permis ca statul roman sa fie condus de persoane condamnate penal", a declarat Dan Barna.

Citeste si Adina Florea, avertisment pentru Laura Codruța Kovesi - Există măsuri referitoare la modalitățile de citare și aducere

Solicitarea vine dupa ce Laura Codruta Kovesi a anuntat ca a fost citata de procurori pentru a fi pusa sub invinuire, masura fiind dispusa cu o saptamana inainte ca fosta sefa a DNA sa fie audiata in Parlamentul European pentru postul de procuror general al Parchetului European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.