Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR, în alianță cu lideri care au votat DA la referendum, la fel ca Elena Lasconi

Facebook
Orban Tomac Drula

"Am avut o discuție cu Elena Lasconi și i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. Am decis convocarea Biroului Național al USR în această seară pentru formalizarea acestei decizii", a transmis președintele USR, Cătălin Drulă.

Elena Lasconi este sancționată de propriul partid în urma declarațiilor legate de votul la referendumul organizat de Coaliția pentru familie. Fiica acesteia, Oana Lasconi, a fost cea mai vehementă: „Sunt în şoc şi absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat DA la referendumul Coliţiei pentru Familie pentru a susţine aşa-zisa familie tradiţională. Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiică a ei."

Însă Cătălin Drulă are și alte decizii de luat, având în vedere faptul că a intrat în alianță cu PMP și Forța Dreptei, iar ambii lideri au votat pentru familia tradițională.

Ludovic Orban: "Și eu am votat DA la referendumul pentru familie. Pentru mine este foarte greu de înțeles de ce Elena Lasconi ar trebui să fie sancționată pentru că a votat așa cum îi este credința și pentru că a spus adevărul despre cum a votat atunci când a fost întrebată."

Eugen Tomac declara la momentul referendumului că a votat pentru familia tradițională pentru că așa îi dictează conștiința.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.