Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR lansează asaltul asupra CCR: Ce au spus despre Curtea Constituțională

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam PNL și USR protest in parlament

Decizia Curţii Constituţionale care stabileşte că nu există conflict juridic de natură constituţională între puterile statului în urma adoptării OUG privind modificarea Codurilor penale arată că sistemul juridic funcţionează, însă problema semnalată de societate nu este legată de acest conflict, ci de modul în care actualul Executiv guvernează, afirmă purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna.

"Curtea Constituţională s-a exprimat şi este foarte bine, arată că sistemul juridic chiar funcţionează. Este un rezultat pe care CCR îl transmite nouă, societăţii, dar problema pe care societatea a transmis-o nu era legată atât de conflictul acesta, (...) ci faţă de modalitatea în care Guvernul Grindeanu înţelege să guverneze. Guvernarea aceasta noaptea, ca hoţii, după cum e mesajul din stradă, este un lucru pe care societatea nu îl mai acceptă", a susţinut, miercuri, deputatul USR, la Parlament.

Citește și: Alexandra Dragnea a pozat goală / FOTO 18+

Curtea Constituţională a României a stabilit miercuri, cu majoritate de voturi, că nu există conflict juridic de natură constituţională între puterile statului în urma adoptării OUG privind modificarea Codurilor penale. Preşedintele CCR, Valer Dorneanu, a anunţat, la finalul şedinţei de miercuri, că s-a constatat că nu există conflict nici între autoritatea judecătorească şi Guvern şi nici între Parlament şi Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.