Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR-PLUS, gata să bată palma cu Pro România la Bacău: Fostul primar, instalat într-o funcție importantă. USR-PLUS își sacrifică viceprimarul pentru voturi în CL

F. P.
adevarul.ro
necula cosmin

Cosmin Necula, fost primar al municipiului Bacău și lider al organizației județene Pro România, a fost numit, vineri, în postul de director general al Societății de Servicii Publice Municipale (SSPM). Până acum, el era doar administrator neretribuit, notează zdbc.ro.

Compania municipalității a fost fondată chiar în mandatul lui Necula, iar numirea – interimară – a fost decisă de Consiliul de Administrație, la 7 luni după demisia în bloc a fostei conduceri.

„Interesul meu este să duc societatea acolo unde trebuie să fie, un instrument pentru Municipiul Bacău”, a declarat, pentru Ziarul de Bacău, noul director general interimar al SSPM. El a negat orice legătură politică între numirea sa și noul vot pentru bugetul Bacăului.

Ca președinte al Pro România, Necula controlează voturile a patru consilieri, cel mai mare grup politic din Consiliul Local. Până acum, aleșii Pro România au votat alături de restul opoziției, însă o clarificare se va produce în ședința convocată de primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu pentru luni, 19 iulie 2021.

Până atunci, chiar în acest weekend, are loc o ședință a conducerii USR Bacău, unde se va decide „strategia politică județeană pentru formare de majorități”, în contextul în care liderul USR și primarul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, încă nu controlează Consiliul Local Bacău și intenționează înlocuirea viceprimarului USR PLUS, Cristian Ghingheș, cu un reprezentant al opoziției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.