Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR-PLUS merge cu candidați unici la alegerile locale: Candidatul cu care Alianța va 'ataca' Primăria Capitalei

alianta 2020 usr plus

Alianţa USR-PLUS a anunţat, marţi, că va propune candidaţi unici la alegerile locale din 2020 în Bucureşti şi în toată ţara, iar candidaţii vor fi aleşi în lunile următoare. ”Este esenţial ca partidele care au luptat în ultimii ani împotriva PSD să îşi unească forţele şi să susţină candidaţii cu cele mai mari şanse”, au transmis reprezentanţii Alianţei. Pentru Bucureşti, alegerea va fi făcută între Nicuşor Dan, pe careîl va susţine USR, şi Vlad Voiculescu, susţinut de PLUS, potrivit news.ro.

”Alianţa USR PLUS va propune candidaţi unici la alegerile locale din 2020 în Bucureşti şi în toată ţara. Candidaţii vor fi aleşi în lunile următoare printr-un proces democratic şi pe baza unui regulament stabilit de comun acord. În condiţiile în care legea nu se va schimba şi primarii vor fi aleşi într-un singur tur este esenţial ca partidele care au luptat în ultimii ani împotriva PSD să îşi unească forţele şi să susţină candidaţii cu cele mai mari şanse, candidaţi integri şi competenţi”, a anunţat, marţi, pe pagina de Facebook, Alianţa 2020 USR-PLUS.

Citește și: Decizie neașteptată- Vedeta PRO intră în politică

Reprezntanţii Alianţe spun că, în Bucureşti, vor propune ”candidatul cu cele mai mari şanse să o învingă pe Gabriela Firea”.

”Nicuşor Dan poate fi un potenţial candidat, el trebuie să se înscrie în procesul Alianţei USR PLUS de desemnare a candidatului unic pentru primăria Bucureşti”, au mai transmi reprezentanţii Alianţei 2020 USR-PLUS.

Conferinţa Municipală USR Bucureşti a decis, în 13 octombrie, susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan, candidat independent, la alegerile locale din 2020 pentru Primăria Capitalei.

În 1 august, PLUS a decis că fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu este candidatul la Primăria Municipiului Bucureşti, decizia fiind luată cu votul a 96,30% din voturile membrilor cu drept de vot ai filialei din Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.