Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR PLUS răspunde după acuzațiile că nu susţine dezvoltarea reală a comunităţilor locale: PNDL 3 este 'o hoţie'

alianta 2020 usr plus

USR PLUS a transmis, miercuri, că susţine dezvoltarea reală a comunităţilor locale, prin programe transparente şi investiţii care să facă viaţa mai bună a românilor, însă acuză că proiectul de PNLD 3 pe care-l propune premierul Forin Cîţu este ”o hoţie”, anunță news.ro.

”USR PLUS susţine dezvoltarea reală a comunităţilor locale, prin programe transparente şi investiţii care să facă viaţa mai bună a românilor. În forma susţinută de premierul Cîţu, PNDL 3 este însă o hoţie. Este programul becurilor de 1.800 de euro şi a toaletelor din Teleorman de 80.000 de euro. Programul celor 44,5 miliarde de lei scurşi în buzunarele baronilor”, a transmis, miercuri, USR PLUS.

Formaţiunea apreciază că dezvoltarea României nu se poate face cu programele de îmbogăţit baronii locali, moştenite de la Liviu Dragnea.

”Dezvoltarea României se va face cu PNRR, un program de ţară de 30 miliarde de euro de care vor beneficia toate localităţile, toţi primarii, indiferent de culoarea politică”, a mai transmis USR PLUS.

Premierul Florin Cîţu a afirmat că le-a spus în mai multe rânduri colegilor de coaliţie să nu aducă lupta politică la guvernare şi în cazul în care USR PLUS nu susţine dezvoltarea României, atunci să iasă în faţă şi să spună acest lucru.

”Sper că acolo în Guvern să nu folosim funcţia pentru a obstrucţiona sau a abuza de funcţia guvernamentală”, a adăugat el.

Chestionat dacă mai are în vedere vreo remaniere guvernamentală, şeful Executivului a precizat că nu şi că în momentul actual concentrarea este pe guvernare.

Premierul a mai explicat că amendamentele USR PLUS la proiectul privind programul de investiţii nu au fost transmise oficial, ci pe WhatsApp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.