Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR cere amenzi după ședința PNL din Iași: 'Poliția Română să se sesizeze și să-i sancționeze'

usr

Liderul USR Iaşi, deputata Cosette Chichirău, critică duminică faptul că liberalii ieşeni au organizat o şedinţă de partid fără purtarea măștilor de protecție, așa cum se vede într-un video de la eveniment.

Citește și: PSD a găsit voturile pentru demiterea Guvernului

“Au reînfiinţat USL şi acum se simt pe cai mari, mai presus de lege. Baronul pesedist Chirica şi baronul penelist Alexe au adunat într-un restaurant peste 100 de membri de partid, fără măşti, fără distanţare socială. Pe la televizor, PNL aruncă vina în stânga şi în dreapta pentru că oamenii nu se mai sinchisesc de Covid, dar liderii lor sunt primii care încalcă regulile, iar toţi ceilalţi se iau după ei. Se întâmplă asta la doar o zi după declaraţia managerului de Boli Infecţioase din Iaşi care avertiza că spitalul mai are un singur pat liber la terapie intensivă şi în săptămâna în care România a înregistrat cele mai multe cazuri din ultimele luni. În loc să se preocupe de sănătatea ieşenilor, îi vedem în adunări de partid ce se pot transforma in focare de Covid. În loc să fie un exemplu, ei arată că pentru noul USL regulile sunt tot facultative“, afirmă Cosette Chichirău, candidatul USR-PLUS la Primăria Iaşi.

„Aștept de la Poliția Română să se sesizeze și să-i sancționeze pe cei doi baroni. Legea e lege pentru toți și pentru Rareș Bogdan, și pentru Alexe și pentru Chirica”, a adăugat deputata.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.