Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR și-a desemnat candidatul pentru Primăria Cluj-Napoca, deputatul Viorel Băltărețu

USR
Uniunea Salvati Romania sigla USR

Președintele USR Cluj-Napoca, deputatul Viorel Băltărețu, a fost desemnat să reprezinte partidul în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie. Desemnarea este finalul procesului de alegeri primare deschise, anunță formațiunea.

„Campania ”Tu alegi!” a fost un apel pentru toți cetățenii municipiului, cărora le-a oferit posibilitatea unică de a decide direct cine este candidatul USR pentru Primăria Cluj-Napoca.

În cadrul campaniei, cei trei candidați - Viorel Băltărețu, George Trif și Mihaela Nia - au participat la trei dezbateri publice pe teme care îi preocupă pe clujeni, de la infrastructură la calitatea serviciilor publice, de la spații verzi la viziunea pentru un Cluj mai incluziv”, potrivit unui comunicat de presă.

El a cerut amplasarea de indicatoare rutiere cu litere chirilice pentru refugiații ucraineni

Procesul de votare a inclus atât opțiunea online, prin intermediul platformei dedicate, cât și posibilitatea de vot fizic, acolo unde au avut loc cele trei dezbateri publice.

„Sunt onorat de încrederea pe care clujenii mi-au acordat-o și conștient de responsabilitatea pe care o presupune această nominalizare.

Este la primul mandat de deputat în Parlamentul României

Viziunea mea pentru Cluj este a unui oraș unde fiecare voce contează și contribuie la direcția orașului. Voi fi un primar care ascultă, nu insultă cetățenii. Voi fi un primar deschis la ideile care vin din societate, pentru că până la urmă Clujul de azi a fost făcut prin muncă și energia clujenilor.

Un primar bun pentru Cluj este acela care lasă orgoliile deoparte și valorifică fiecare idee bună, indiferent cine a propus-o. Împreună, vom lucra pentru un Cluj mai deschis, modern și european, un oraș al tuturor și pentru toți, indiferent unde ar locui.

Clujenii își doresc o schimbare la Primăria Cluj-Napoca. În aceste luni, am discutat cu mulți cetățeni și le-am ascultat problemele. În Cluj, există o nemulțumire acumulată în ultimii ani, ca un curent de adâncime ignorat de liderii actuali ai Clujului”, susține Viorel Bălătețu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.