Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR taxează candidaturile controversate din PNL: 2 lideri cu probleme penale, girați de partid

usr

Uniunea Salvaţi România apreciază că validarea de către conducerea PNL a candidaturilor lui Nicolae Robu şi Hubert Thuma reprezintă o contradicţie în raport cu declaraţiile anterioare ale preşedintelui liberal, Ludovic Orban.

Citește și: Traian Băsescu a înțeles jocul: cine stă în spatele încătușării Sorinei Pintea

"Luna trecută, preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţinea că partidul său are criterii de integritate clar prevăzute în statut şi că nu vor putea candida la locale cei trimişi în judecată. Astăzi, conducerea PNL l-a validat drept candidat la Primăria Timişoara pe Nicolae Robu, trimis în judecată în decembrie 2019 într-un dosar de abuz în serviciu în legătură cu vânzarea frauduloasă şi la preţuri modice a 207 imobile, majoritatea situate în centrul vechi al municipiului. Tot azi, Biroul Politic Naţional al PNL l-a validat drept candidat la CJ Ilfov pe fostul deputat Hubert Petru Ştefan Thuma, condamnat definitiv în 2014 la 6 luni de închisoare cu suspendare într-un dosar de corupţie. Nu ar fi însă prima dată când faptele contrazic declaraţiile", arată USR, într-o postare pe Facebook, informează Agerpres

Uniunea critică şi susţinerea lui Mihai Chirica pentru Primăria Municipiului Iaşi.

"Când liberalii erau în Opoziţie, tot Ludovic Orban spunea că în PNL nu este loc pentru nimeni care a girat regimul profund nociv PSD-ALDE. Celor peste 10 primari deja înregimentaţi în PNL li s-a adăugat oficial, luni, Mihai Chirica, primar al Iaşiului şi fost vicepreşedinte la nivel naţional al PSD", a menţionat USR.

Biroul Politic Naţional al PNL a validat, luni, cea mai mare parte a candidaţilor la funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ şi de preşedinte de Consiliu judeţean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.