Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UTA Arad a transferat un atacant de la Chindia: Godberg Barry Cooper a semnat o întelegere pe un an cu arădenii

telekomsport.ro
uta arad stadion

Atacantul Godberg Barry Cooper a semnat, miercuri, o înţelegere cu echipa de fotbal UTA Arad, pe o perioadă de un an cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Puternicul atacant de 25 de ani, cu dublă cetăţenie, italiano-ghaneză, a evoluat în sezonul precedent la Chindia Târgovişte, pentru care a marcat cinci goluri, conform Agerpres.

În carieră a mai trecut pe la Aurora Seriante, Scanzorosciate, Lavello şi Verdello, în Italia, Condeixa, Arouca, Espinho şi Vianense, în Portugalia, dar şi FC Schaffhausen în Elveţia, Kukesi în Albania şi Makedonija GP, în Macedonia.

"Sunt foarte bucuros că voi face parte din familia acestui club plin de istorie şi pasiune. Sunt extrem de nerăbdător să începem munca", a declarat atacantul imediat după semnarea contractului.

Acesta este primul transfer perfectat de UTA pentru noul sezon competiţional.

Portarii Florin Iacob, Danilo Kucer şi cu fundaşul Alexandru Benga şi-au prelungit contractele pentru stagiunea următoare.

UTA s-a despărţit de zece jucători la finalul sezonului recent încheiat: portarii Dragoş Balauru şi Haralambie Mociu, fundaşii Mihai Dobrescu, Erico da Silva, Marko Vukcevic şi mijlocaşii Desley Ubbink, Paul Anton, Philip Otele, Salvatore Marrone şi Willie Barbosa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.