Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UTA Arad l-a transferat pe francezul Wesley Jobello

telekomsport.ro
uta arad stadion

Mijlocaşul francez Wesley Georges Jobello a semnat un contract pe o perioadă de doi ani cu echipa de fotbal UTA Arad, a anunţat, luni, clubul de pe Mureş pe site-ul său oficial.

Născut pe 23 ianuarie 1994, internaţionalul din Martinica s-a născut în Gennevilliers, în Franţa. A început fotbalul la Melun, iar în 2012 a trecut la academia celor de la Olympique de Marseille. A debutat în 2012 în Ligue 1 într-o înfrângere a lui Marseille în faţa celor de la Sochaux. A mai trecut în carieră pe la Clermont Foot, Gazelec Ajaccio, Coventry City şi Boulogne.

A evoluat pentru naţionalele de U17 şi U18 ale Franţei, dar la seniori a optat pentru naţionala statului Martinica pentru care a jucat în trei meciuri şi a înscris un gol.

Mijlocaşul stânga poate evolua şi în partea dreaptă, iar în palmares are o Cupa Ligii Franţei, dar şi o medalie de vicecampion al Franţei, ambele cu Marseille.

UTA i-a mai transferat în această vară pe atacantul Claudiu Keşeru (FCSB), fundaşul albanez Erjon Hoxhallari (KF Tirana), fundaşul mauritan Yacoub Aly Abeid (Valenciennes FC), atacantul elveţian Orhan Ademi (MSV Duisburg) şi atacantul moldovean Virgiliu Postolachi (Mouscron).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.