Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UTA, învinsă de Charleroi cu 4-1 în stagiul din Antalya

telekomsport.ro
uta arad stadion

Echipa de fotbal UTA Arad a fost învinsă de echipa belgiană RSC Charleroi cu scorul de 4-1 (2-0), duminică, într-o partidă de verificare disputată în stagiul de pregătire din Antalya (Turcia)., potrivit Agerpres.

Pentru UTA a marcat lituanianul Modestas Vorobjovas, în timp ce pentru formaţia clasată pe locul 5 în campionatul Belgiei au punctat Alexandru Benga(autogol), Bayo (penalty), Martin Wasinski şi Ali Gholizadeh, potrivit site-ului clubului din Liga I.

Laszlo Balint a început cu formula: Fl. Iacob - Baravykas, Al. Benga, C. Dima, Şliakov - Batha, Passaglia - Roger, Ubbink, Miculescu - Laukzemis. În repriza secundă, au mai evoluat: Balauru - Pătlăgică, Erico, Medimorec, Mar, Isac, Vorobjovas, Mercioiu, Dangubic şi Vermeşan.

Citește și: PEDEAPSĂ DURĂ cerută de procurorii DNA în cazul ex-secretarului de stat Mihnea Costoiu

''Singurul lucru pozitiv din acest meci cred că poate fi considerat efortul pe care l-au făcut jucătorii, împotriva unei echipe care ne-a făcut să alergăm, o echipă agresivă, puternică. În rest, nu prea a funcţionat nimic. Din punct de vedere tactic, cel puţin pe defensivă, am avut foarte mari probleme, iar lipsa de responsabilitate individuală ne-a costat scump. Practic, nişte greşeli individuale foarte mari la golurile adversarului a făcut ca scorul să fie cel înregistrat după 90 de minute. Suntem departe de nivelul fotbalului din Belgia, e nevoie de mult mai multă responsabilitate, de mult mai multă dinamică şi de un joc rapid împotriva unor astfel de echipe. Am suferit, din păcate, şi la duelurile unu contra unu. Se vede că Charleroi e o echipă cu talie, o echipă cu jucători foarte puternici. Sunt foarte multe concluzii de tras după acest meci şi, din păcate, prea puţine favorabile nouă'', a declarat antrenorul Laszlo Balint la finalul meciului.

UTA va juca următorul meci din Antalya pe 12 ianuarie, cu Pendikspor, liderul unei serii din al treilea eşalon al fotbalului turc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.