Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UTA și-a premiat jucătorii după înfrângerea suferită în meciul cu FC U Craiova

telekomsport.ro
uta arad stadion

Clubul UTA a decis să-şi premieze jucătorii după înfrângerea suferită, duminică, în meciul cu FC U Craiova, considerând că rezultatul a fost viciat de arbitrul Sorin Costreie.

"În urma evenimentelor petrecute în etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I, la meciul echipei noastre contra celor de la U Craiova 1948, conducerea UTA Arad a decis premierea jucătorilor conform Regulamentului de Ordine Interioară cu suma cuvenită pentru câştigarea unui punct. Prin această decizie considerăm că înfrângerea a fost o viciere de rezultat şi, totodată, facem o invitaţie la moralitate şi integritate către arbitrul de centru Sorin Costreie. Susţinem cu toţii ideea unui fotbal mai bun, mai competent şi cu decizii în folosul lui şi nu împotriva lui", a precizat UTA, într-un comunicat.

Formaţia U Craiova 1948 a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

În minutul 48, Juan Bauza (FC U Craiova) a scăpat pe partea stângă, portarul Dragoş Balauru (UTA) a ieşit să-l deposedeze, dar a fost călcat pe gleznă de jucătorul gazdelor.

Surprinzător, arbitrul Sorin Costreie a dictat fault împotriva oaspeţilor şi, în urma acelei lovituri libere, Kovacici a marcat golul victoriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.