Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea de Vest din Timişoara oferă consiliere pentru candidaţii indecişi

UVT
Universitatea de Vest UVT

Universitatea de Vest din Timişoara (UVT), prin Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră (CCOC), oferă în perioada procesului de admitere servicii de consiliere gratuită pentru candidaţii care încă sunt indecişi cu privire la programul de studii universitare pe care vor să îl urmeze.

Astfel, candidaţii pot utiliza platforma de consiliere psiho-vocaţională YTM pentru a completa un test de orientare vocaţională, prin care îşi vor evalua personalitatea, aptitudinile şi interesele profesionale, urmând a primi la final recomandări cu privire la programele de studii universitare care se potrivesc profilului lor, se arată într-un comunicat transmis marţi AGERPRES.

"Cei care doresc o şedinţă de consiliere individuală pot solicita acest lucru fie prin completarea acestui formular, fie prin selectarea opţiunii 'Am nevoie de consiliere' de pe platforma de admitere online a UVT, urmând să fie contactaţi apoi pentru programa sesiunii de consiliere. De asemenea, încurajăm candidaţii care aleg să completeze dosarul de înscriere de la sediul Universităţii de Vest din Timişoara (UVT) să poarte o discuţie faţă în faţă cu un consilier al Centrului nostru de Consiliere şi Orientare în Carieră, pentru a-şi clarifica opţiunile de carieră care li se potrivesc mai bine. Cea mai bună opţiune se va profila în directă legătură directă cu vocaţia şi talentul fiecărui candidat în parte", a declarat rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, informează Agerpres.

De asemenea, vineri, începând cu ora 14,00, candidaţii pot participa la un webinar în care va fi pusă sub analiză întrebarea "Cum îmi aleg programul de studii potrivit carierei pe care îmi doresc să o urmez?".

Universitatea de Vest din Timişoara (UVT) vine în întâmpinarea candidaţilor cu o ofertă de 75 de programe de studii universitare de licenţă şi peste 80 de programe de studii universitare de masterat, din 34 de domenii de studii universitare, cumulând peste 10.600 de locuri disponibile, dintre care peste 3.700 finanţate de la bugetul de stat (2.300 de locuri pentru studiile universitare de licenţă şi 1.400 pentru studiile universitare de masterat), precizează sursa citată.

Procesul de înscriere la studii universitare se desfăşoară exclusiv online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.