Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Va avea probleme Steaua la promovare? Clubul are un nou comandant

Colonelul Ştefan Răzvan Bichir este noul comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, el fiind detaşat în acest post pentru şase luni începând cu 1 aprilie, se arată într-un comunicat al CSA Steaua remis, miercuri, AGERPRES.

"Miercuri, 31 martie, în prezenţa locţiitorului Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, generalul de brigadă Valeriu Roşu, a avut loc ceremonia de predare primire a funcţiei de comandant / preşedinte a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. Colonelul Ştefan Răzvan Bichir a fost detaşat şi împuternicit pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 1 aprilie, în funcţia de comandant (preşedinte) al CSA Steaua, înlocuindu-l la comandă pe colonelul Mădălin Sorin Hîncu", se arată în comunicatul citat, scrie Agerpres.ro.

Citește și: George Simion îl pune la punct pe Ludovic Orban: ‘Este ultimul care să vorbească despre excentricități, pentru că el bea în Parlament’

Colonelul Bichir este cadru militar din anul 1994, fiind absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport / Facultatea militară de educaţie fizică şi sport. El este veteran al teatrelor de operaţii, cu o misiune executată în Afganistan.

De asemenea, tot miercuri, s-a desfăşurat şi ceremonia de trecere în rezervă a colonelului Mădălin Sorin Hîncu. "În semn de apreciere pentru cei 38 de ani cât a servit Patria sub drapel, generalul Roşu i-a înmânat distincţii militare şi i-a mulţumit pentru întreaga activitate, subliniind eforturile şi contribuţia depusă pentru îndeplinirea misiunilor structurilor în care a activat pe parcursul întregii cariere militare. Colonelul Hîncu a primit urări de sănătate, bucurii şi împliniri alături de familie şi de cei dragi şi să fie în continuare alături de familia Armatei României", menţionează CSA Steaua.

Citește și: Florin Cîțu, asigurări de ultimă oră! ‘Vom sărbători Paștele la biserică’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.