Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Va fi SHOW de zile mari! Gabriela Firea anunță spectacol cu VEDETE, în această seară, la Târgul de Crăciun

facebook.com
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunță spectacol de zile mari, în această seară, la Târgul de Crăciun.

"Astăzi vă invităm la Târgul de Crăciun București, de la ora 21:10, la concertul extraordinar de Crăciun „Silent Night”. Spectacolul aduce mai aproape de public atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă și conturează momente încărcate de emoție și energie, prezentând pe scena din Piața Constituției piese celebre de Crăciun, reinterpretate într-un stil original de îndrăgiţi artiști români.

Citește și: Sume de INVIDIAT - Cât primesc primă de Crăciun angajații de la stat: În trei luni câștigă cât câștigă într-un an în această companie

Orchestra Simfonică Bucureşti şi Big Band-ul Radio, dirijor Andrei Tudor, Grupul vocal „Acapella”, Corul de copii „Sunetul Muzicii” și soliştii: Loredana, Monica Anghel, Luminița Anghel, Paula Seling, Irina Baianţ, Marcel Pavel, Vlad Miriţă, Andrei Lazăr, Ionuţ Ungureanu și Aurelian Temişan vor creiona o atmosferă de vis la Târgul de Crăciun București, într-o seară de poveste, în care magia momentului ne aduce mai aproape de cei dragi.

Programul reunește melodii de Crăciun din repertoriul internațional și colinde românești, fiind astfel gândit pentru a veni în întâmpinarea preferințelor muzicale ale tuturor celor care aleg să petreacă această seară specială în Piața Constituției.

*Pentru cei care nu ne pot fi alături în Piața Constituției, avem vești bune: concertul va fi transmis în direct de TVR 1 și TVR 1 HD de la ora 21:10", scrie Gabriela Firea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.