Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vacanțele pe care românii le-au luat cu asalt: Record absolut de rezervări

Facebook
croaziera caraibe

Cererea pentru croaziere a revenit, depăşind nivelul prepandemic. Croazierele în Caraibe, Asia sau Emirate sunt tot mai căutate, dar Marea Mediterană rămâne în topul preferinţelor, anunță Ziarul Financiar.

Agenţia de turism Croaziere.net, specializată în vacanţe pe nave de croazieră, a avut un număr record de turişti în 2023, peste 10.000 de pasageri, depăşind numărul înregistrat în 2019.

Cererea pentru vacanţele pe nave de croazieră a revenit anul trecut, depăşind chiar nivelul prepandemic. Croazie­rele au fost unul dintre cele mai afectate tipuri de turism din cauza pandemiei. Multe dintre vase au rămas la ţărm, iar revenirea cererii pentru aceste vacanţe a fost mai lentă faţă de alte tipuri de turism. Cu toate acestea, turismul de croaziere a înre­gistrat o creştere semnifi­cativă a cererii, fiind peste nivelul din 2019, considerat reperul indus­triei turismului.

Agenţia de turism Croaziere.net, specializată în va­ca­nţe pe croaziere, a avut un număr record de turişti în 2023, peste 10.000 de pasageri, de­pă­şind numărul înregistrat în 2019.

„Această creştere semni­ficativă reflectă o revenire completă a pieţei croazierelor, dar şi o revenire încrezătoare a clienţilor în această formă de vacanţă. Pe de altă parte, totalul vânzărilor din anul 2023 a fost de peste 8 milioane de euro“, spun reprezentanţii Croaziere.net.

Piaţa croazierelor a crescut considerabil în ultimii ani, iar facilităţile de pe nave s-au dezvoltat odată cu cererea tot mai mare pentru astfel de vacanţe. Navele de croazieră pot găzdui mii de pasageri şi sunt construite să ofere pasagerilor tot ce au nevoie, ca un soi de oraşe plutitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.