Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu lansat de Valeriu Gheorghiță: Întâlnirile în grupuri mici, în spații închise, fără mască de protecție, ar putea fi permise persoanelor vaccinate

romaniatv.net
populatie oras oameni

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a declarat marți, legat de ridicarea unor restricții, că o variantă probabilă este ca persoanele vaccinate să se poată întâlni în spații închise fără mască de protecție.

„Ca intotdeauna, ridicarea restrictiilor se face step by step, etapa cu etapa, nu se ridica toate odata si se face analiza la doua saptamani sa se vada efectul ridicarii unei restricii. Eu as pleca de la niste recomandari oficiale ale agentiilor de reglementare. De pilda, in SUA vedem ca persoanele vaccinate se pot intalni in grupuri mici in spatii inchise fara sa mai fie nevoie sa poarte masca de protectie. Probabil ca acest gen de recomandari vor fi facute in tari cu un anumit procent important de persoane vaccinate. Deci treptat se va incepe de la recomandari adresate unor grupuri populationale acoperite prin vaccinare dar nu la acest moment, ci cand toata lumea va avea acces la vaccinare. In acest moment nu se poate lua acesta decizie”, a declarat Valeriu Gheorghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.