Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaccinare cu echipe mobile în 15 localităţi din Olt

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam maratonul vaccinarii

Echipe mobile de vaccinare se vor deplasa în 15 localităţi din judeţul Olt în care vor fi amenajate spaţii pentru procesul de imunizare, a anunţat vineri Instituţia Prefectului Olt, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Măsura urmăreşte facilitarea accesului populaţiei la vaccinare anti-COVID pentru un număr cât mai mare de persoane şi a fost stabilită în urma unei întâlniri între reprezentanţii Prefecturii, Consiliului Judeţean Olt şi unităţilor administrativ-teritoriale.

"Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi pentru susţinerea ritmului de vaccinare, în 15 localităţi din judeţul Olt - Crâmpoia, Cungrea, Mihăeşti, Osica de Sus, Ianca, Iancu Jianu, Brastavăţu, Scărişoara, Fărcaşele, Piatra-Olt, Tia Mare, Dobrosloveni, Izbiceni, Vădăstriţa şi Vulpeni - vor fi amenajate spaţii pentru procesul de vaccinare. Vaccinarea va fi efectuată prin intermediul unor echipe mobile arondate unui centru fix de vaccinare din judeţ", precizează sursa citată.

Aceste puncte de vaccinare vor funcţiona de luni până vineri, opt ore pe zi, în intervalul orar 9,00-17,00, în funcţie de solicitări.

În punctele de vaccinare din localităţile menţionate se va administra ser Pfizer BioNTech.

Pentru această campanie nu este necesară programarea prealabilă în platforma de vaccinare, imunizarea realizându-se pe baza listelor cu persoanele care se vor vaccina în ziua respectivă, întocmite de către autorităţile locale.

În ce priveşte vaccinarea în centrele comunitare existente, se va operaţionaliza câte un nou flux pentru administrarea serului.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.