Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaccinare fără programare, între orele 17 şi 20, la Piatra Neamţ, Roman şi Târgu Neamţ: Proiectul-pilot se desfăşoară timp de cinci zile

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam vaccin vaccinare

Un proiect-pilot care prevede vaccinarea fără programare, iniţiat de Direcţia de Sănătate Publică Neamţ, debutează miercuri, la Piatra Neamţ, Roman şi Târgu Neamţ. Persoanele care doresc să vaccineze se pot prezenta între orele 17.00 şi 20.00, urmând a primi serul Pfizer. Proiectul se va desfăşura timp de cinci zile, anunță news.ro.

Potrivit Primăriei Piatra Neamţ, de miercuri, în intervalul orar 17-20, persoanele doritoare se pot vaccina împotriva COVID-19, cu vaccinul Pfizer, fără programare, în centrul de la Piaţa Centrală "Sf. Gheorghe".

"Vaccinare fără programare!" este un proiect-pilot iniţiat de Direcţia de Sănătate Publică Neamţ, care se derulează şi în localităţile Roman şi Târgu Neamţ.

La Roman, vaccinarea fără programare se poate face la centrul de la Colegiul Tehnic "Miron Costin", corpul A - clădirea Cămin internat, iar la Târgu Neamţ la Sala de sport - Club sportiv.

DSP Neamţ a precizat că pentru municipiile Piatra Neamţ şi Roman sunt alocate câte 90 de doze pe zi, iar la Târgu Neamţ - 30.

Acţiunea se va desfăşura timp de cinci zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.