Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaccinarea persoanelor nedeplasabile din Bistrița-Năsăud începe sâmbătă

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Vaccinarea anti-COVID a persoanelor nedeplasabile va începe sâmbătă în judeţul Bistriţa-Năsăud, la nivelul municipiului reşedinţă, unde peste 150 de astfel de persoane şi-au manifestat dorinţa de a fi imunizate, potrivit unui comunicat de presă remis vineri de Instituţia Prefectului, potrivit Agerpres.

Echipele medicale mobile vor vaccina şi 12 persoane fără adăpost din municipiul Bistriţa.

"Începând de mâine, 6 martie, demarează vaccinarea persoanelor nedeplasabile în judeţul Bistriţa-Năsăud, vaccinare efectuată de echipele mobile. Această fază a fost organizată cu ajutorul autorităţilor locale şi a medicilor de familie, care au transmis liste cu persoanele nedeplasabile care doresc vaccinarea, şi va începe în municipiul Bistriţa, unde este programată administrarea vaccinului Pfizer la 153 de persoane, dintre care 12 fac parte din categoria persoanelor fără adăpost", se arată în comunicatul Prefecturii.

Citește și: VIDEO 'LECȚIA' de TEROARE și UMILINȚĂ la adresa Poliției Române vine de la Gorj - Agenți amenințați și înjurați de RECALCITRANTUL unei comune, lăsat fără permis

Autorităţile anunţă că, după data de 15 martie, există posibilitatea de a deschide trei noi fluxuri pentru etapa a doua de vaccinare, unde va fi administrat vaccinul Moderna, în funcţie de cantitatea de vaccinuri primite la nivel naţional.

Cele trei fluxuri sunt pregătite pentru a fi deschise în oraşul Beclean şi în comunele Teaca şi Maieru.

Până la această dată, în judeţ au sosit, în total, 17.540 de doze de vaccinuri anti-COVID, din care au fost administrate 16.268 de doze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.