Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaccinat de 8 ori, Vladimir Jirinovski se află în stare gravă, în spital (surse)

themoscowtimes.com
Vladimir Jirinovski

Liderul ultranaționalist rus Vladimir Jirinovski (75 de ani), un simpatizat al lui Vladimir Putin, este spitalizat în urma infectării cu coronavirus şi se află în stare gravă, a declarat miercuri o sursă apropiată politicianului rus, relatează agenţia TASS, citată de EFE.

Conform sursei care a cerut să rămână anonimă, Jirinovski este internat de mai multe zile la Spitalul Clinic Central din Moscova, un centru medical unde se tratează elita politicii ruse şi care în epoca sovietică era dedicat nomenklaturii Partidului Comunist.

Potrivit canalului Telegram Mash, Vladimir Jirinovski a fost internat cu dublă pneumonie şi are afectare pulmonară de 50-75%. O altă sursă, citată de Interfax, afirmă că afectarea pulmonară a politicianului rus este ''gravă''.

În schimb, biroul de presă al partidului PLDR - una din cele cinci formaţiuni reprezentate în parlamentul de la Moscova - afirmă că ''Jirinovski se simte bine şi continuă să lucreze''.

Controversatul politician, celebru prin numeroasele scandaluri pe care le-a provocat, a declarat recent că s-a vaccinat de opt ori împotriva COVID-19.

''Sper că simpatizanţii şi colegii de partid ai lui Jirinovski nu-i vor urma exemplul. Poate fi foarte periculos'', a avertizat un virusolog rus, Serghei Netiosov, despre vaccinarea cu doze ''booster'' multiple.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.