Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vadim Raţă a revenit la FC Voluntari de la FCSB

ilfovsport.ro
minge fotbal

Mijlocaşul moldovean Vadim Raţă a revenit la echipa de fotbal FC Voluntari de la FCSB, a anunţat, sâmbătă, clubul ilfovean, pe pagina sa de Facebook.

Raţă (29 ani), care pe 12 august pleca la FCSB, a semnat un nou contract, pe o perioadă de 3 ani, cu FC Voluntari.

Internaţionalul moldovean a jucat în 38 de partide în sezonul trecut, fiind golgheterul echipei ilfovene, cu 8 goluri marcate.

La FCSB, Raţă a jucat doar trei meciuri, adunând 62 de minute. El a bifat 45 de minute cu Chindia (3-2), un minut cu FC Hermannstadt (2-2), în Superligă, şi 17 minute cu Viking Stavanger (1-2), în Europa Conference League.

Vadim Raţă s-a născut la 5 mai 1993, în Chişinău, Republica Moldova. A început fotbalul profesionist la Sheriff Tiraspol, club care l-a împrumutat, de-a lungul anilor la FC Tiraspol, Zaria Bălţi sau Speranţa Nisporeni, iar în 2018 a ajuns la Milsami Orhei. În februarie 2019 s-a transferat în România, la Chindia Târgovişte, pentru care a evoluat 89 de partide, a înscris 5 goluri şi a oferit două pase de gol, informează Agerpres.

În iulie 2021, el a semnat cu FC Voluntari, pentru care a marcat de 9 ori în 47 de jocuri oficiale. La nivel internaţional, Raţă a adunat 31 de meciuri şi un gol pentru echipa naţională a Republicii Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.