Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Văduvă cere un milion de euro de la CNADNR

dosar justitie

O văduvă a dat în judecată Compania Naţională de Drumuri şi cere despăgubiri de un milion de euro dupa ce sotul acesteia a murit după ce s-a răsturnat cu un tir. Femeia spune că accidentul s-a produs din vina CNADNR, care a instalat în zona respectivă o alveolă mărginită de nişte borduri foarte înalte, pe care nici măcar nu s-a sinchisit s-o semnalizeze.

Bărbatul a murit vara trecută pe Drumul Naţional 79, în apropiere de Oradea. Tirul pe care îl conducea s-a răsturnat după ce a lovit o construcţie ce îi obliga pe şoferi să reducă viteza.

"Acea alveolă era amplasată în afara localităţii, în sens de ieşire, unde n-avea voie să se afle, spaţiul era insuficient între alveolă şi marginea drumului pentru a putea trece o maşină mare, cum a fost acest tir, alveola nu a fost luminată", spune avocatul familiei la Realitatea TV.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii poliţiei nu au dorit să comenteze cazul, deşi anterior au declarat pentru jurnaliştii de la Gândul că de vină a fost şoferul, care mergea cu viteză prea mare. Avocatul familiei susţine însă că şoferul circula cu viteza legală.

Avocatul familiei invocă precedentul creat, după ce o tânără din Constanţa a obţinut în instanţă daune de un milion de euro, pentru că şi-a pierdut o mână într-un accident rutier, în urmă cu 9 ani. Braţul fetei a fost smuls de un parapet amplasat greşit de CNADNR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.